Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Hof van Tuunte

Winterswijk - Winterswijk
Archief

€ 310.000,- tot € 410.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
92 - 123m2
Kaveloppervlak
176 - 254m2
Inhoud
338 - 568m3

Over dit project

! De inschrijving is gesloten. Alle woningen staan onder optie.
Wil je je alsnog inschrijven? Ga dan naar hofvantuunte.nl. Je komt dan terecht op een reservelijst.

Centraal duurzaam wonen
Zeven mooie, ruime woningen in het centrum van Winterswijk: luxe nieuwbouw, helemaal van hout en andere herbruikbare materialen. Hier geniet je van comfort en duurzaamheid tegelijk. Alle woningen hebben een tuin of een inpandig terras en staan samen aan een gezellig woonerf.

Luxe kan ook duurzaam zijn
Je kunt kiezen uit een tuinwoning of een patiowoning. Elke woning is gebouwd met zo veel mogelijk herbruikbare grondstoffen, volgens het cradle-to-cradleprincipe. De woningen zijn onderhoudsvriendelijk, eigentijds en bijna helemaal van gecertificeerd hout uit streng beheerde Finse bossen. De natuurlijke eigenschappen van hout zorgen voor een prettig binnenklimaat. De optimale isolatie en een luchtdichte bouwmethode zorgen voor een zeer laag energieverlies. De woningen zijn dus erg energiezuinig.

Heerlijk wonen in het centrum
In Hof van Tuunte woon je heerlijk centraal. De markt bevindt zich op 600 meter afstand, de winkelstraten beginnen 250 meter verderop en het station ligt op loopafstand. In de directe omgeving zijn verschillende supermarkten. Voor je dagelijkse voorzieningen hoef jij de auto dus niet te pakken. Ook dát is duurzaamheid. Wil je het dorp uit, dan ben je met de trein of met de auto zo in bijvoorbeeld Doetinchem, Arnhem, Zutphen, Enschede of Hengelo.

Heb je nog vragen? Dan zitten wij uiteraard voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wil jij goed voorbereid zijn en vooraf financieel advies inwinnen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben alle expertises in huis en helpen je graag met het gehele koopproces!

Nieuw Wonen Achterhoek is dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Achterhoek je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Achterhoek; Dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Tuunte
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
9
Prijs
€ 310.000,- tot € 410.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Winterswijk.

Aanmelden