Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Landgoed Eelink

Winterswijk - Winterswijk
Actueel aanbod

€ 215.000,- tot € 483.750,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
1357 - 3937m2

Over dit project

VILLAWIJK LANDGOED EELINK
In het groene buitengebied aan de rand van Winterswijk is het plan villawijk Landgoed Eelink in ontwikkeling: een exclusief woongebied dat bestaat uit vrij indeelbare kavels. Landschapswaarde, respect voor het culturele erfgoed en bijzondere woonkwaliteit zijn de sleutelwoorden voor het plan. Met aantrekkelijke grondprijzen is de combinatie van betaalbaar en exclusief wonen mogelijk!

Villawijk Landgoed Eelink vormt een overgangszone tussen de buitenwijken van Winterswijk en het schitterende, voor Nederland unieke coulisselandschap met zijn rijkdom aan culturele en natuurlijke erfgoederen.

ZELDZAME COMBINATIE
De ontwikkeling van het landgoed tot woongebied gebeurt met zorgvuldige inachtneming en opwaardering van de landschappelijke waarden. Hiermee staat de locatie garant voor de zeldzame combinatie van wonen in een beschermde landelijke omgeving en de voordelen van goede voorzieningen op korte afstand.
De bouwkavels zijn flexibel en variëren daardoor in grootte van ruim 1.300 m² tot bijna 4.000 m². Dit resulteert in een prijs vanaf € 227.500,-- vrij op naam.

Voor meer informatie en een filmimpressie van Landgoed Eelink kunt u kijken op de site: landgoed-eelink.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landgoed Eelink
Start verkoop
2023 (4e kwartaal)
Koopwoningen
12
Prijs
€ 215.000,- tot € 483.750,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Winterswijk.

Aanmelden