Witteborgh

Winterswijk - Winterswijk
Actueel aanbod

€ 750,- p.m. tot € 1.100,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 76m2
Inhoud
130 - 198m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Stel je voor: een eigen woning in de Witteborgh. Heerlijk wonen midden in het centrum van Winterswijk, waar alle voorzieningen letterlijk binnen handbereik zijn. Van de Notaristuin, winkelcentrum en diverse leuke restaurantjes tot scholen, supermarkten en huisartsen.

11 moderne appartementen voorzien van de nieuwste technieken, maken dit binnenkort mogelijk. Toekomstige bewoners wonen straks op één van de leukste plekken in Winterswijk!

************

LOCATIE
Loop even het centrum in voor een goede kop koffie of vind een origineel cadeau uit de buurt. Winterswijk bruist als nooit tevoren. Het barst er van de leuke winkels, boetiekjes en restaurants. De bioscoop en het theater zijn tevens vlakbij. Daarnaast staat iedere woensdag en zaterdag de markt weer vol met talloze leuke kramen en versproducten. Er is altijd wat te beleven!

Door de ligging aan de Notaristuin is de natuur vlakbij. Bovendien fiets je vanaf de Witteborgh zo naar alle mooie natuurgebieden in het buitengebied van Winterswijk. De Witteborgh biedt daarom ook de mogelijkheid om uw fiets binnen te stallen en op te laden.

EEN GEWELDIGE LIGGING

De Witteborgh is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Het centraal station ligt op minder dan 500 meter afstand en verbindt je gemakkelijk met de omliggende gemeentes. Daarnaast is er de mogelijkheid om een vaste parkeerplek te huren in de nabijgelegen parkeergarage; deze ligt op een afstand van maar 30 meter!

************

WONINGEN
De 11 moderne huurwoningen zijn te bereiken via een gemeenschappelijk trappenhuis met lift. Elk appartement is ligt speels en ruim ontworpen. Zo zijn er vier woningen met een prachtig balkon uitkijkend op de Notaristuin. De overige appartementen beschikken oven een fijne buitenruimte of hebben een grote schuifpui die binnen als buiten doet aanvoelen. De woonoppervlaktes varieren tussen de 50 m2en 76 m2.

De Witteborgh wordt eind 2019 opgeleverd. Huurprijzen variëren tussen de €750,- en €1.100,- per maand (excl. service kosten).

Meer informatie

Kenmerken

Project
Witteborgh
Woningen
11 van 11 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 750,- tot € 1.100,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Winterswijk.

Aanmelden